søndag den 19. februar 2012

Nyt til garderoben

Jeg havde en tur til Århus med ÆldsteDatter og MellemsteDatter i torsdag. Først gik turen til Ikea for at købe et par småting. Og her fik vi også morgenmad. 34kr kom jeg af med for det - for tre personer. Det er da billigt. Bagefter kørte vi ind til byen, hvor vi parkerede bilen kl. 11.00. Og kl. 18.00 gik vi ud til den igen. Så 7 (!!!) timers shoppetur blev det til. Helt vildt. Jeg har altid sukket over, at mine piger ikke gad og shoppe. Men det er de kommet efter nu. Og nu kan de. I stor stil.

Og der blev også en del til mig. Hele 7 ting fik jeg. En cowboyjakke fra H&M, en stjernetørklæde fra Amust, en orange cardigan fra H&M, en paliett t-shirt fra H&M, en prikket cardigan fra H&M, en t-shirt med print af Betty Boop fra Only og endelig en sort skjorte med grå kaniner fra H&M.

Det er utroligt lang tid siden, at jeg har fået så mange sjove og flotte ting fra H&M. Men det var bare lige mig. Billigt og i noget stof som jeg kunne se muligheder i. Det kan kombineres på mange måder. Dejligt. Og pigerne er jo vilde med H&M, så vi var i mange af dem. Men jeg må så også indrømme at jeg var meget øm i fødderne, da vi kørte hjemad. For det var en lang dag. Men en god dag.

2 kommentarer:

 1. Super lækre ting du har købt :) Jeg har tørklædet og er SÅ glad for det!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, og faktisk har jeg det på lige nu :-)

   Og det er bare stort og kan bruges på mange måder. Måske også til sommer, når jeg skal trisse rundt på stranden. Kan nemlig nemt nå rundt om min krop (er testet) :-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...