søndag den 5. august 2012

Ferieminder

Jeg vil da også lige vise jer det, som jeg fik med hjem fra ferien. Vi var på shoppetur til Orbetello en dag, og der fandt jeg disse lækre ruskindsstøvler. Og der stod bare HENNY overalt på dem. Jeg prøvede dem endda hele 3 gange for at være helt sikker på, at de skulle med mig hjem. Og det kom de så.

De er fra Diesel, og en af de ting jeg faldt for ved dem, var den lille detalje der var ved lynlåsen....Prøv selv og se:
En lille dims til lynlåsstroppen. Sjov detalje.

I Pisa fik jeg selvfølgelig også et minde. Ikke mindre end en t-shirt med tårnet på. Manden min kom godt nok til at købe en magen til til ham selv, så nu skal vi lige have koordineret, hvornår vi har dem på, så vi ikke ender i kærestetrøjer - ret ukikset synes jeg.

Og selvfølgelig også et totalt skæv krus til min cafe'lait.

Og så stranden fik jeg 'nedlagt' en af de meget mørke sælgere, og købte disse haremsbukser. Han var overhovedet ikke til at prutte med, men jeg måtte bare eje dem. Dagen før havde jeg set en turist gå i nogle ligende, og jeg var ved at dreje hovedet af led, for at nedstirre bukserne. De er bare fede at have på. Og den mørke farve er den samme som er i modebutikkerne lige nu. Men det vidste jeg ikke, da jeg købte dem. Kunne bare vildt godt lide farven.
(og her behøver jeg så ikke komme ind på, hvor mange haremsbukser jeg allerede har, vel???? hmmmmm - jeg går jo stort set ikke i andet)

Og bemærk mine brune tæer....

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...