tirsdag den 14. maj 2013

Livie & Luca 
Jeg har købt disse flotte sko til MindsteDatter. Det er ikke første gang jeg køber sko fra Livie & Luca. Første gang gjorde jeg dog den fejl, at jeg bestilte dem i USA. Jeg var dog så heldig, at de røg direkte igennem tolden, så jeg slap for ekstra toldafgift. Men det tog næsten 5 uger fra jeg bestilte dem, til jeg modtog dem med posten. Og jeg kan huske jeg købte dem, fordi de skulle bruges til en fest, hvor MindsteDatter skulle have dem på. Det fik hun så IKKE:
 
Men denne gang bestilte jeg dem hos Livie & Luca i England. Og det tog kun en lille uge. Så det kan bestemt anbefales. Jeg fandt ud af at en blogger, også har dem i sin butik. Men jeg har faktisk givet lige præcis det samme for dem, som hun skulle have for dem med fragten inkl. For der var ikke nogle penge at spare. Men måske næste gang vælger jeg at 'støtte lokalt' og køber dem igennem hende :-)

2 kommentarer:

 1. Hej Henny

  Det er jo de lækreste sko :-) Og min søster og jeg ville selvfølgelig blive fantastisk glade, hvis du støttede os næste gang i vores forsøg på at få udbredt de fantastiske sko i Danmark :-)

  Desværre er momsen høj i Danmark, men som du selv skriver burde prisen være ens, da vi har gået på kompromis med avancen :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet
 2. Hej Mette
  Jeg kan godt se at jeg har gjot det lidt mere besværligt for mig selv ved at købe den fra England. Så næste gang bliver det fra jer jeg køer skoene. :-)For jeg er helt sikker på at der bliver en næste gang.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...