mandag den 7. april 2014

leopard kjolen klar til en lille pige

Så blev jeg endelig færdig med denne søde kjole med lepoard og neon piping.

Det er godt nok med lidt præsentationsangst, at jeg sender den af sted. Og det er lidt noget pjat, jeg ved det godt. Jeg har kræset og yndet omkring kjolen. Og syet den meget omhyggeligt. Jeg tror ikke, at der er noget som helst at pege fingre af på kjolen. Og jeg er også meget tilfreds med resultatet.

Kjolen er syet af leopard twill med strech. Og har neon pink pipingbånd i hals og i ærmer. Og 3 neon pinke knapper i overskæringen. Kjolen har en høj overskæring, og selve nederdelen er med 5 wienerlæg - både foran og bagpå. Ærmerne er med lidt puf og er også rynket smallere ved pipingbåndet. Materialerne har moderen selv købt. Jeg mener, at det var i Stof 2000 hun fandt det. Hun havde reel set en anden syerske til at hjælpe hende, men hun sprang fra, og så blev jeg spurgt. Modellen som hun havde forelsket sig i er denne, som jeg syede for et år siden.

Og nu skal den sendes ned til en sød pige i Århus. Jeg håber, at hun bliver glad for den.
 
 

4 kommentarer:

 1. Hvor er det en skøn kjole :-) Lækre detaljer! Er det et hjemmelavet mønster?
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har selv lavet mønsteret ud fra Stof & Stil mønster nr. 63012. Jeg har lavet den buede slåomeffekt og lavet wienerlæg på selve nederdelen. Jeg har lagt link ind nu, så du kan se hvor jeg har fundet inspiration henne.
   Og tak - jeg tror jeg vil have lavet flere i denne model. For MindsteDatter er mega vild med den kjole jeg selv syede til hende i sommers. Nu trænger kjole-pigen snart til nyt. YES.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...