onsdag den 25. juni 2014

Høstjakkens historie #1

Først fattede jeg ikke, hvad markeringsmærker skulle bruges til. Men efter en del strik og afprøvning, fandt jeg ud af at markeringsmærker bare skal sidde på pinden, og skal flyttes med op, når man strikker. Jeg var såmænd inde og Google det. Jeg havde dog inden markeringsmærker, så jeg måtte selv lave nogle. Det var nu hurtig gjort. 4 perler og 4 stykker snor, og voila, jeg havde 4 markeringsmærker. Jeg trevlede det smule arbejde op, som jeg havde fået strikket, og begyndte forfra. Så fik jeg hjælp fra den søde Instragrammer Lise HansenMonrad, som hjalp mig  - en gammel erfaring strikker  - med at udregne, hvor mange masker jeg skulle have, konstra den strikkeprøve jeg nu fik lavet. Jeg kunne simpelthen ikke samle tankerne om det selv. Og så er det godt at ty til dem, der er gode til disse udregninger.

Jeg havde dog stadigvæk ikke helt fattet de der raglanudtagninger, så den søde og meget tålmodige (tak for det) Karina, prøvede at forklare mig, hvordan jeg skulle lave udtagningerne. Jeg forsøgte mig frem. Og synes at have fattet det. Og så strikkede jeg bare på livet løs. Og jeg kom faktisk temmelig langt.Men....

Så kom jeg til at nærstudere det. Og det var lige før jeg begyndte at græde. Udtagningerne er jo ikke ens i begge sider. Se selv.


 Højre side.

 Venstre side.

Og det var kun en vej for mig: at trevle op igen.


Og det har jeg så gjort nu. Og  jeg græder.... men det dur jo ikke, at det ikke er ens. Jeg har endnu engang været i kontakt med Karina, både på instragram og på bloggen. Hun har tegnet en strikkebeskrivelse til mig nu. Og i aften vil jeg afprøve om jeg nu kan få min tykke grødhoved til at lave det rigtigt.

2 kommentarer:

  1. fat mod, lige pludselig kan du bare, glæder mig til at se din fine høstjakke :)

    SvarSlet
  2. Tak Sonja. Jeg tror koden er knækket nu.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...