tirsdag den 11. august 2015

Ishikjolen eller hundekjolen.

Jeg har fået et nyt mønster, som skulle afprøves. Mønsteret er fra StraightGrain og hedder Ishi. Det er en skøn a-model med store lommer placeret på sidestykkerne. Jeg har købt mønsteret som pdf fil og har klippet og klistret, for at kunne få det. Der var eddermame mange stykker papir der skulle klistres sammen. Men nu er det gjort.

Jeg har samtidig fundet det skønneste hundestof. Lyserødt og fyldt med søde hunde og bomber. Jeg elsker stof med prikker og bomber.

Og nu kender jeg jo en pige som eeeeeeeelsker kjoler. Og den samme pige elsker også alle klodens dyr - dog med undtagelse af myg, som hun bestemt ikke bryder sig om. Men hvem gør også det. Så derfor kunne det være skønt med en kjole fyldt med de skønneste hunde. Det japanske stof er fra Stofdepotet

Jeg viste hende det flotte stof, og hun fik julelys i øjnene, så jeg besluttede mig for at bestille det, og lave en skolekjole til hende. 
Jeg har købt mønsteret her.


6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tusinde tak. Mette er også meget glad for kjolen. Og hun har haft den på i skole nu.

   Slet
 2. Sikke en skøn model du har :-) og kjolen er super fin :-) Det er så dejligt når man laver noget til sine børn som bare går rent ind

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er bare så skønt - glæden fra ens unger, over at bære noget MOR har lavet.

   Slet
 3. Sikke en fantastisk skøn kjole Henny, og vidunderligt stof, den kan man godt se at hun er glad for:) og også fin header:-)

  SvarSlet
 4. Sikke en fantastisk skøn kjole Henny, og vidunderligt stof, den kan man godt se at hun er glad for:) og også fin header:-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...