onsdag den 14. oktober 2015

Prik kjole

Jeg har haft et mønster liggende mega længe fra Stof Og Stil. Men jeg havde bare ikke lige fundet det stof, som lige passede på mønsteret. 

Ikke før end jeg faldt over det lækreste flotte stof fra Stofdepotet. Jeg elsker stof med prikker og bomber. Og det her er bare lige mig. Og så var resten jo soleklart. Jeg fik bestilt stof, og nu har jeg fremtryllet en mega søs kjole ud af maskinen. Og den er blevet indviet flere gange nu. 

Mønsteret hedder: 22013 (desværre tror jeg, at jeg har haft mønsteret så længe nu, at det er udgået fra deres sortiement). Der er små bitte bisselæg på både skuldersøm og på begge skulderne. Der er 3 på hver skulder for og bag. Og der er 5 på ærmerne. De var ikke sådan lige at lave i starten. Jeg sad længe og spekulerede over, hvordan jeg lettest kunne lave dem. Og til sidst gik jeg på You Tube, og googlede det, og der så jeg en video som viste det ganske let. Og så kunne jeg også selv. Bisselægene er ikke så tydelig på billedet. Men de gør, at der kommer en fin detalje på kjolen's facon. 

Foran på kjolen er der lavet en stolpe, hvorpå jeg har sat 3 bittesmå sorte sorte knapper. Og i halsen er der lavet en flot afslutning med et stykke stof lavet om til skråbånd og sat på. 
3 kommentarer:

 1. Den er super smart :) Kunne være rigtig flot i ensfarvet, så man kan se biserne :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg har også tænkt, at den kunne være flot i noget ensfarvet. Måske kommer der en senere.

   Slet
 2. Den er super smart :) Kunne være rigtig flot i ensfarvet, så man kan se biserne :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...