mandag den 25. juli 2016

Nye lænestole

Vi har sparet op. Og nu har vi endelig fået to nye lænestole. Og de er bare fantastisk flotte. Farven er petroliumsblå for dem begge. Jeg kan gode se at farven ikke helt er denne på billederne. Den er noget mørkere i virkeligheden. Begge stole er købt i Aarhus i butikken Boshop. De har bare mange fede møbler. Vi overvejer om vi skal begynde at spare op til en ny sofa nu. De havde nemlig en der bare bare mega god.
 
 
Den ene lænestol er i petroliumsblå uldstof. Stolen hedder Turtle lænestolen og er fra det svenske Conform. Stolen er en meget behagelig lænestol med en fantastisk siddekomfort, flot design og med unikke indstillingsmuligheder.  Stolen har swingback, hvilket er en drejefod med memoryfunktion, der gør at stolen altid svinger tilbage til sin startposition. Ryggen kan justeres i position og lænestolen har en utrolig smooth og blød vippefunktion, som skal opleves.  

 
Den anden lænestol hedder Timeout lænestolen og er også fra det svenske Conform. Det er en unik og perfekt lænestol til at slappe af i. Lænestolen har en fantastisk siddekomfort, flot design og unikke indstillingsmuligheder. Conform lænestolen er designet af Jahn Aamodt fra Norge. Vi har valgt at sammensætte denne stol lidt special, idet vi har brune højtaler, som skal passe bedre ind i stuen. Og dette kan vi gøre ved at væge en model med brunt træ på siden. Denne stol har også det såkaldte swingback. Og ryggen kan justeres i ønsket position og derudover kan det øverste af ryggen klikkes frem og tilbage for optimal nakkestøtte. Perfekt når Ole og jeg jo er så forskellige i højden.
 
Vi er vildt glade for vores nye stole. Også selvom de var dyre!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...