torsdag den 4. august 2016

Hospitalsklovnen Luna

I juni havde jeg meget travlt. Jeg skulle nå at hækle denne færdig, inden jeg skulle have Mette til Skejby til den sidste operation for tilbageflow. Jeg nåede det .
 
Og selvfølgelig skulle dukken Luna med til Skejby, så den rigtige hospitalsklovn Luna kunne hilse på hende.
 
Selve opskriften er lavet af en sød pige der hedder Henriette. Hun har også lavet en del andre opskrifter på hospitalsklovne. Men idet Henriette vidste, at jeg og min Mette havde et dejligt forhold til Luna, ja så skrev Henriette til mig, for at få hjælp med gode billeder af Luna.
 
Og så skrev jeg til Luna. Og Luna sendte mig en masse billeder af kjolen, og hendes tøj, sådan at Henriette kunne få lavet den helt perfekte opskrift. Jeg lovede så Henriette, at jeg ville prøvehækle opskriften, for at se om den var forståeligt. Og jeg tog så dukken Luna med til Skejby, så den rigtige hospitalsklovn Luna kunne hilse på hende. Og hun synes, at den var fin.
 
Dukken har en hat med motorbriller på ligesom Motor Mille har. Hun har marmelukker med røde sløjfer. Der er store hvide blomster på kjolen, både foran og bagpå. I den ene lomme er Bjørnen Bjørn, og i den anden lomme er der balloner. Så har Luna grønne strømper og gule sko.
 


 
 
Opskriften til Hospitalsklovnen Luna kan du købe og få tilsendt, som en PDF-fil.
Opskriften koster 50kr, hvor Danske Hospitalsklovne får de 25kr.

Skriv til
Henriette, hvis du er interesseret.

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...