mandag den 5. februar 2018

Perlearmbånd fra Lotus Sky

Instagram kan være et farligt sted at bevæge sig rundt. Jeg fik på et tidspunkt øje på nogle rigtig søde armbånd. Og klik klik klik - så havde jeg også købt nogle til mig selv.

Armbåndene er  håndlavet og hæklet af dygtige kvinder fra Kathmandu, Nepal. Og de kan findes på denne linkFair Trade Bracelets from Nepal

Jeg kunne som sædvanlig ikke bestemme mig, så derfor røg der både nogle sort/hvide og nogle farverige i kurven. Der er utrolig mange forskellige at vælge imellem på deres hjemmeside, så det tog lidt tid for mig at vælge. Men jeg er godt tilfreds med dem jeg har købt. De er en smule elastiske, så de kan trille ned over hånden, for at komme på. Nogle af dem kan også fås i en lidt større udgave, men jeg er så heldig at jeg er velsignet med tynde arme, så jeg har købt de almindelige størrelser. 

2 kommentarer:

  1. Hej Henny. Aij jeg blev lokket ind på deres side. Hvor er de bare smukke. Jeg har store hænder - så ved ikke om de kan passe mig i large. Sidder de tæt omkring dit håndled? KH Tina

    SvarSlet
    Svar
    1. Der er nogle af armbåndene som er større i det. Så tænker jeg at du skal købe af disse. De gir sig nemlig ikke, men kan sagtens holde til at man ruller dem hårdt ned over håndledet. Jeg har alm str hænder og har købt de almindelige. Og de er ikke stramme omkring håndled. Og de vejer næsten ingenting.

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...