fredag den 21. juni 2019

Miniperlearmbånd


Jeg har haft en projekt i tankerne meget længe. Jeg tror rent faktisk i omkring et år. Men tiden til at gøre det færdigt, kom bare aldrig til mig. 

Men da jeg så skulle til guldbryllup her sidst i maj, og jeg ingen armbånd havde, der passede til dresset, så måtte jeg i gang. Der er et ordsprog der hedder "Nød lærer nøgen kvinde at spinde", Og så kunne jeg pludselig godt finde tiden og energien til det. 

Jeg tror, at det første armbånd tog omkring 45 min. Men så fandt jeg tarvet på det og fik lavet nogle flere lidt hurtigere. 

Det hvide armbånd er lidt længere end de andre - jeg glemte at måle den, inden jeg gjorde den færdig, men de tre andre er ens i længden. Jeg har monteret lås og en kæde med lidt pynt, fordi jeg godt kunne lide at der var lidt 'guld' på dem. De er alle sat på en metaltråd.

Jeg har fået lidt smag for det nu, så min plan er at jeg skal have lavet lidt flere. Jeg har også fået købt elastiktråd, så jeg kan lave nogle uden kæde og lås. Så må vi se, hvordan det kommer til at fungere. Og om knuden kan holde på sigt. 

Jeg har købt alle mine materialer på smyks. Dog fandt jeg også nogle perler på ebay og i mine gemmer. 


1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...