tirsdag den 20. september 2011

KastanjedagLigesom sidste år har jeg været en tur i skoven. Jeg prøver at lære MindsteDatter, hvordan hun skal samle kastanjer. Vi var en tur dernede i går formiddags. Og da vi kom derned, kunne vi se, at vi ikke var de eneste i skoven. Skoven vrimlede nemlig med skolebørn, der var på orienterings løb og børnehavebørn, der var på tur. Og jeg kunne se, at børnehavebørnene også hver især havde en pose med, hvor de samlede kastanjer. Men heldigvis er der nok til os alle.

Godt klædt på med rengtøj, termojakke og gummistøvler, var hun helt klar. Og selvfølgelig skulle hun på wc på vejen derned. Vi har nu forsøgt at få hende blefri i 3 uger nu. Og det går meget godt nu. Til at begynde med havde hun nok 5-7 held om dagen. Og nu sker et ca en gang om dagen. Middagssøvns bleen er også droppet. Og næste trin er så natbleen. Men den kommer først når jeg har fået fat i et underlag til sengen. De er udsolgt i Skive pt.

Nå -  tilbage til skoven: Vi fandt en masse kastanjer. Og nu skal jeg lige spekulere over, hvad vi skal bruge dem til i år. Sidste år lavede vi dyr af dem. Men måske skal vi prøve noget andet i år. Nogle der har nogle forslag????

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...