tirsdag den 18. oktober 2011

Projekt armbånd

Så kom jeg i gang med projekt armbånd. Jeg har fået klippet sælskindet i et 3cm´s stykke og sat sort trykknap i. Jeg kunne seímpelthen ikke huske, hvordan den trykknap skulle hamres i. Og jeg sad længe og gloede på de fire dele og kiggede i vejledningen, inden jeg fandt ud af det. Pludselig fandt jeg en ny vejledning over store trykknapper, og så hjalp det straks.... Torsk jeg er....

Og for at det ikke skal være løgn, så var jeg rent faktisk nede i byen i fredags for at købe nye trykknapper, sorte store. Men da jeg kom til kigge på pakningen i dag, var de kobberagtige i farven!!! Og da havde jeg lukket dem op. For jeg kunne ikke se farven ordentligt igennem plastikket. Nu er det bare, om jeg kan få dem byttet, når jeg går der ned igen. For kvitterigen fik jeg ikke med hjem. Og jeg fandt nogle i gemmeren, da jeg kom til at kigge ordentlig efter. Jeg gir det et forsøg en af dagene.


Armbåndet lavet af cykelslange og med en stor keramik knap på. Jeg har syet knappen med med neonrød murersnor. Og brændt enderne så de ikke trevler.
En sælskindarmbånd. Også med sort trykknap. Spørgsmålet er bare om der skal en knap på. Og i givet fald i hvilken farve.

Jeg gik i gemmeren og faldt alle disse knapper i stor. Men det er lige som om, der mangler noget. Enten en knap med mønster eller en knap med mere sprald i. Hvad synes I??

Bemærk den KÆMPE store nål, jeg også fandt i gemmeren. 15 cm lang er den. Vildt.

7 kommentarer:

 1. Sikke en fed idé! De er godt nok flotte.
  Knus Elsebeth, mit-stuff

  SvarSlet
 2. Super fede armbånd ;-) er de mon også til salg? ;-)

  SvarSlet
 3. Tak Elsebeth.

  Kirsten: det er en mulighed, alt efter hvilket et du tænker på??

  SvarSlet
 4. Jeg er helt vild med læderarmbåndet ;-)

  SvarSlet
 5. Kirsten: Prøv at skriv til mig privat:
  henny@hellegaard.net, så vil jeg se om vi kan finde ud af noget.

  SvarSlet
 6. Hold op - havde slet ikke fornemmet at knapperne var så store. Super fede!!! Især læderarmbåndet!!!

  SvarSlet
 7. Det er ikke. Det er cykelslange. Og jeg synes også selv, at det er den pæneste. Må se om jeg kan få lavet flere. Skal lige skaffe nogle knapper. Og de købes ikke her i byen. Så det er lidt af et projekt.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...