mandag den 22. april 2013

Københavner glimt

Som lovet kommer der her lidt billeder fra vores weekend i København. Vi tog afsted fredag formiddag, kun 1½ time forsinket i forhold til planen. Vi måtte lige en tur omkring lægen, for MindsteDatter sagde at hun havde ondt i ørerne, da hun vågnede. Og efter tjek af lægen: Mellemørebetændelse. Og vi fik pencilin med. SUK. Heldigvis gik det godt med hende. Hun har slet ikke beklaget sig på turen. Hun hang bare i, og tog imod nye indtryk.
 
Vi kom hjem igen søndag aften, og da var vi alle godt brugte. Men vi har alle haft en god tur. Og pigerne er stadig høje over oplevelsen med at se Justin Bieber i Parken.
 
På vej på nye oplevelser
 
Første stop var Fields.
  
Pigerne er helt vilde med Joe & the Juice, så selvfølgelig skulle vi besøge denne. Og endda op til flere gange: Bådei Fields og på strøget. Og denne er absolut min yndlings: lemon.

En tur op igennem strøget skulle vi da også.

Og vi kom forbi storkespringvandet. Og vejret var da bare så skønt. Se himlen.

Pigerne skulle selvfølgelig prøve en hulens masse tøj, så jeg fik set en masse prøverum.

Og sørme om ikke vi kom om ved Fætter BR.

Vi 'smed' de store piger af ved Parken. Hvor de havde selvskab af 44.998 andre teenager og mødre. For selvfølgelig skulle de ind og se Christopher og Justin Bieber.
 
Vi kørte rundt med metroen og med bus og tog, så vi så også en del rulletrapper.
 
'Vores' stoppested.
 
Vi boede ude på Bed & Breakfast Kastrup. IKKE den vildeste oplevelse. Jeg tror bestemt ikke vi vælger denne mulighed en anden gang. Godt nok var det temmelig billigt. Men man får også det man betaler for. Vores morgenmad var: billige rundstykker, rugbrød, smør, skivede ost, marmelade, yoghurt, knas og appelsinjuice. Og IKKE andet. Vi manglede godt nok mælken, og lidt pålæg, og æg. Men heldigvis var det en Fakta og en Netto i nærheden, så her forsynede vi os den anden dag, så vi fik et lidt større udvalg.
 
Om søndagen besøgte vi Den blå Planet

Der kommer lige lidt flere billeder af de mange flotte fisk i et senere indlæg.

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...