torsdag den 10. juni 2010

En sommerkjole er klar

Så fik jeg lige lavet en sød sommerkjole til MindsteDatter. Og hun blev bare så glad for den. Hun ville gerne prøve den da hun kom hjem fra dagplejen i dag...
Kjolen er syet af den ene pudebetræk jeg fik købt den anden dag, ærmerne er fra en gammel skjorte, og så turkis skråbånd fra gemmeren.

5 kommentarer:

 1. Hvor er den fin! Og smuk kontrast med kantebåndet. Hvilket mønster bruger du? Og er det nemt?

  SvarSlet
 2. Hejsa Julie.
  Tak for det. Jeghar brugt en mønster fra Stof og Stil (mønster 63003), som både kan bruges som bluse og som kjole, og med lange eller korte ærmer, så det er et godt mønster.

  Jeg ændrede mønsteret lidt, for jeg ville ikke have en knap midt for eller bag, men satte den ude i ærmesømmet...det synes jeg virker bedre i denne kjole.

  Jeg synes selv det var relativt nemt. Det tog ca 2½ time at lave den. Det kan godt være en smule svært med kantbåndet i halsen, men med lidt tålmodighed kan alt jo lade sig gøre.

  SvarSlet
 3. hvor er den fin Henny, utroligt, hvad du kan trylle frem:-) kan godt forstå hun blev glad for den.

  SvarSlet
 4. Hej Henny. Med fare for at gentage mig selv, så er kjolen jo blevet smadder fin. Selvom min pige faktisk skulle være for stor til mønstret, som du også har brugt, så har jeg lavet mange sommervariationer af det i år også!
  Det kan være jeg skal en tur i genbrug også... eller måske i farfars gemmer fra afdøde farmor :-) Hun var nemlig god til at gemme alt sådan noget. Men du har altså lige et ekstra gear til at twiste tingene til at blive super fine :-) Er vild med det turkise kantebånd :-)
  Har fået fat i Elsebeth Gynthers mønsterbog. Jeg har vist haft den lånt engang, hvor jeg syntes, tingene var for 70'er agtige og grimme. Nu synes jeg mange af modellerne er fede retro-agtige - lige hvad jeg i forvejen gerne vil lave til bettepigen :-)
  Knus og god weekend til dig fra Majer

  SvarSlet
 5. Kan da godt forstå hun blev glad, sikke en fin kjole du har lavet:)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...