Denne opskrift har jeg fået af en god veninde, som jeg har kendt siden ´89. Og den er bare så god, at jeg synes I også skal lære den at kende. Men pas på - den kan godt være vanedannende. Mine tøser er nemlig helt tosset med den. Og de laver den gerne.
Vi bruger 2 poser makroner og 6 små daim. Dette knuses i små stykker og hældes i et fad.
Pisk ½ liter fløde. Og hæld ½ liter creme fraiche i flæden og bland rundt. Dette hældes over makronblandingen.
For at det ikke skal være alt for fed, kan man sagtens bruge light udgaven af creme fraichen.
Riv 8-10 gulerødder og hæld det over fløde/creme fraichen. På billedet er der nok lige i underkanten af gulerødder på. Jeg synes det blir bedst, når der er en god tyk lag gulerødder på.
Og så er det klar til at blive spist. Vores erfaring siger, at det godt kan laves 1-2 timer før, end det skal serveres. Men at makronerne godt kan blive bløde, hvis det står i længre tid.
Det ser godt nok lækkert ud ;0) Det eneste jeg har i huset er gulerødder, creme fraiche og fløde. Det bliver nok for vammelt, så jeg må jo vente ;0)
SvarSletJa, du må ud og hente de sidste to ting, så du kan få det afprøvet.
SletDet ser godt nok lækket ud (: Det må prøves en gang elsker guleroddeskage (: ER fastlæser hver dag og ville lige spørge om vi skulle linke hinanden hvis ja så skriv på min side under link så kommer du på (:
SvarSletJa, men pas på, Du bliver afhængig af kagen.
SletJeg går lige ind og ser på din side og linker derinde :-)
ej det ser da spændende ud :) nam nam
SvarSletJa, vi får den med jævne mellemrum. Jeg HAR overvejet om den kan fornyes med evt rabarberkompot i stedet for gulerødder. Tror jeg vil prøve en dag. Måske kan det også smage godt.
Sletkobe shoes
SvarSletbalenciaga shoes
yeezys
supreme clothing
kobe basketball shoes
kyrie 6
golden goose
yeezy boost 350 v2
kd shoes
yeezy
r6p11j3y74 k4r75y7c70 a2o29f3s11 w4q94n3i84 y4y50g7i21 l1l42u6i15
SvarSlet