lørdag den 16. april 2011

Top i udsigt #3 - og i mål.

I går var jeg en tur på Mors. MIn ungdoms-ø. Og her min familie bor. Mine forældre havde 35 års bryllupsdag, og vi var ovre med en buket blomster og så gav mine forældre aftensmad og efterfølgende kaffe. Og jeg fik en lille ting med hjem. Nemlig den top min søde mor har strikket på et stykke tid.Og den er jo en tro kopi af denne... den originale... super nice.


To søde knapper fra mit lager blev brugt til at lukke den bagpå.

Jeg har en idé om at MindsteDatter skal have denne søde top på til konfirmation om 3 uger. Men er lige lidt blank med hensy til, hvad hun skal have på til.

Hvid bluse/t-shirt og cowboy-knickers?
Lilla gemasher og bluse i en eller anden farve??

Er der nogen der har et godt forslag, er jeg den glade modtager af forslagene....

5 kommentarer:

 1. Nåeh hvor er den fin.. godt at have en "fjern-strikker" ;D

  SvarSlet
 2. Tak Janni. Ja, og så en dygtig en ennda.

  SvarSlet
 3. Den er bare så skøn, denne bluse. Har selv gang i en lignende model også fra Rasmilla og hun har lovet at der kommer en opskrift i denne model til hendes bomuldsgarn... så skal jeg have den ;-)
  Fik du blusen ren efter make-up tur???
  Går det ellers godt?
  Knus herfra :-D

  SvarSlet
 4. Så fik jeg checket det. Den lignende model jeg har gang i fra Rasmilla hedder Elvira. Håber den bliver ligeså god til Thea som denne ser ud til at være til Mette ;-)

  SvarSlet
 5. Lyder spændende Majer.

  Blusen blev ikke helt rent. Jeg tror desværre den er ødelagt. Den har mistet lidt af farven, men jeg smider s.. ungen i den alligevel. For selv om den er blevet lidt misfarvet, så er den stadig yndig. Bare yndig med skjolder nu. Og jeg TØR ikke sige det til min Mor. Hun bliver bare ked så...

  Går og går... thjaaeee... stadig uden job. Men jeg holder da skindet på næsen. Hva med dig??? Har du været heldig?
  Knus igen

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...