søndag den 29. januar 2012

En god oplevelse i går.

En dejlig aften det var det til Tour de Skive. Og i dag er jeg helt flad af alle de indtryk - måske også med en god blanding af lidt for meget rødvin og øl i løbet af aftenen/natten. Men vi fik talt med en masse sjove behagelige mennesker.
Men jeg er nu ikke helt sikker på, at jeg ville være i stand til at huske alle de nye ansigter, hvis jeg så dem igen - måske skyldes dette også en god blanding af lidt for meget rødvin og øl i løbet af aftenen/natten.

Forretten var god og selskabet var meget hyggeligt og behageligt. Vi var inviteret af en hold rigtig gode venner, så her kendte vi alle ved bordet, og snakken gik godt. Og da fik havde spist forretten, fik vi den næste adresse. Heldigvis var det i fornuftig gåafstand. Så vi fik sagt farvel, tog vores jakker på, posen med vinen/øllene og travede ud i kulden.

Næste stop var hos Hans og Grethe !!! og det havde vi meget sjov med. Og huset de boede i blev kaldt pandekagehuset :-). Men hovedretten bestod godt ikke af pandekager, men af lækker oksekød med dejligt tilbehør. Her var der kun et hold vi kendte, men snakken gik nu godt alligevel. Vi havde en præsentationsrunde, så vi lige fik de vigtigste detaljer om hinanden, og udfra dette kunne vi snakke videre. Og snakken gik bare godt. Hans og Grethe var nogle behagelige værter, og lige pludselig var det tid til en ny adresse. Denne gang skulle vi heller ikke gå så langt igen. Vi fik sagt farvel, tog endnu engang vores jakker på, posen med vinen /øllene og travede ud i kulden. Og det var vare godt jeg havde taget de gode og ikke så pæne travesstøvler på, for det var bare glat med sne og is på vejene. Men jeg tænkte også hjemmefra "hvem ser det, når alle er fulde og i godt humør".

Og vi endte hos et par hyggelige mennesker igen. Jeg kan bare let ikke huske, hvad de hed. Og dog - manden hed Henning - men hendes navn... hmmm... det er langt væk. Måske skyldes det rødvinen :-) I dette hus kendte vi slet ikke nogen. Og snakken gik da også lidt træg til at begynde med, Vi tog endnu en omgang præsentationsrune. Og så gik det meget bedre. Vi fik en rigtig god dessert med makronbund og noget flødeværk ovenpå. Virkelig lækker. Med dertilhørende kaffe, portvin, vin mm.

Og lige pludselig var klokken mange, og vi måtte endnu engang sige farvel, tage vores jakker på og trave ud i kulden. Denne gang lod vi posen med de resterende vin/øl blive tilbage (måske var posen tom - det husker jeg ikke! ). Denne gang skulle vi op til bussen, som holdte midt imellem alle adresserne, og den samlede os alle op, og kørte os ned i Skive Theatersal. Her var der musik, mere vin/øl og alle dem der havde været til Tour de Skive. Så vi var mange, og det var bare smadder hyggeligt.

Natmaden kom omkring kl. 2.30, og så var det ved at være hen på det tidspunkt, hvor festen var slut. Og vi tog en taxi hjem.

Og jeg kan lige så godt sige det, som det er. I aften står den IKKE på lækkert mad, men ganske simpelt på en omgang af disse:

2 kommentarer:

 1. fritter dagen efter er altså også godt :)
  skønt at høre om jeres tour.

  SvarSlet
  Svar
  1. Og jeg må indrømme, at fritterne smagte godt i går.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...