onsdag den 25. januar 2012

Til salg på AMIO

Jeg har salg to kjoler til salg på AMIO:

SOLGT
Sød kjole i grøn velour med bærestykke str. 2-3 år. Bærestykket er æblestof., og dette stof er også i ærmerne som afslutning. I hals og som afslutning på kjlen er der et stykke grønblomstret bomuldsstof. I hals og ærme er der endvidere elastik. Længde på kjolen: 46 cm. Længde fra midt bag til ærmekant: 44 cm.


SOLGT
Sød kjole i lilla velour str. 2-3 år. Kjolen har mange detaljer: Bærestykket er i lilla/hvid ternet bomuldsstof óg er pyntet med en turkis knap. I halsen er der rosa blomstret stof. Og en trykknap bagpå som lukning. På ærmerne er der puf i blå/lilla blomstret stof og selve ærmet er turkis/lilla jersey. Længde på kjolen: 52 cm. Længde fra midt bag til ærmekant: 45 cm

5 kommentarer:

 1. Skønne skønne kjoler, dog for lille en størrelse.

  SvarSlet
 2. Underskønne kjoler - de er lige efter min bog i farver og facon ;-) Burde selv sy en lækker velour kjole til Thea-musen efter samme mønster som den lilla, som garanteret er fra stof og stil, ikk?? Ligner ihvert fald et mønster jeg har! Hun har heldigvis altid været en buksetrold, fordi jeg har bestemt hvad hun skal have på!!! Men jeg synes jo, hun har en alder nu hvor hun selv kan begynde at bestemme, og så vælger hun altid kjoler, eller egentlig er det mest strømpebukserne hun vælger og så må jeg finde kjole til ;-)
  Der går ikke mange dage inden det nye stof og stil katalog kommer på gaden. Kommer du så til Herning igen? Måske skal vi mødes og hygge?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, mønsteret er fra Stof & Stil og har nummer 63005. Og jeg tror faktisk også at det grønne og det lilla velour er fra samme sted.
   Du må prøve at liste en kjole på hende engang imellem. MindsteDatter er en kjolepoge ligesom ÆldsteDatter var det. MellemsteDatter har aldrig været til kjoler. Så børn kan være meget forskellige.
   Jeg skal da helt klart have friske forsyninger, når det nye katalog kommer. Og kan godt lokkes til at nyde en kop kaffe /the sammen med dig. :-)

   Slet
  2. Det er jo lige det... jeg presser ikke kjoler på hende... det er hendes eget ønske... og når nu hun gerne vil gå i kjoler, må jeg jo hellere sy nogle fine nogle til hende :-) Med fantastisk inspiration fra dig ;-) Tusind tak!!!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...