fredag den 24. februar 2012

Skuddag i dag - piger ned på knæ !

Hvis kvinder skal fri, så skal det være på en skuddag. Altså hvert 4. år. Sådan hed det sig i hvertfald i middelalderen. I dag er det den 24. februar og skuddag. Det er den dag, der er skudt ekstra ind i februar måned. Det er den dag, hvor kvinder godt må fri.
 
Og hvis I vil vide det, så friede jeg til min mand på en skuddag. Og den måde jeg gjorde det på, var nok meget utraditionelt. Vi havde en vane at skrive små søde kommentar og hilsner til hinanden dengang i 1991, hvor vi blev kærester. Og vi gjorde det via Blå Avis !!! Ja, det lyder åndsvagt, det kan jeg godt høre nu. Men derfor kan jeg ikke ændre, at vi rent faktisk gjorde det. Og derfor synes jeg også det kunne være en sjov idé, at fri via denne avis.
Og det gjorde jeg så. Og han sagde JA. Eller nej, det gjorde han ikke så kraftigt, at vi fastsatte en dato. For vi havde en plan. Vi ville kun giftes på en meget bestemt dag. Nemlig den dag vores kærestedag den. 27. september ramte en lørdag.
Og jeg husker det ganske tydeligt. Min kære Far ringede til os en januar dag i 1997, og sagde til os, at hvis vi virkelig ville giftes den 27. september, Ja så skulle det være i år. Og uden helt at tænke nærmere over det, begyndte vi at forberede bryllup. Og vi er da stadig gift - så det var jo godt vi fandt ud af det dengang i 1997.

Og for at det ikke skal væe løgn, så har jeg stadig nogle af de andre avisudklip fra dengang !!! Ja, komplet åndsvagt ikk?? Men sådan er jeg. Og jeg vil da gerne vise dem frem:
Tænk sig at jeg kaldte ham for bassedyr dengang. Det blev hurtig lavet om til Mus. Og selv om han er en stor mand på to meter, så synes jeg stadig, at det passer godt på ham.

Er det ikke sød???

6 kommentarer:

 1. He he, det fik smilet frem på mine læber:-)
  Det var da vildt sødt!
  Bassedyr -love it:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, han er jo stor og meget høj.
   En ordentlig basse ;)

   Slet
 2. ÅH gud, jeg får helt gåååsehud af den søøøde KÆRLIGHEDs historie <3 <3 <3
  hvor er det bare en skøn skøn historie.. Det må da være skønt at kunne tænke på :)
  Vi er ikke gift, meeen det kunne jeg jo lave om på.. ellers får han 4 år mere at løbe på :) Vi har kærstedag den 15.sep og der er laaaang tid til det rammer en lørdag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja. Og tak.
   Så vær kreativ, og valg en lørdag den 15.
   Den løsning tog min veninde. :)

   Slet
 3. Hvor er der bare fantastisk. Super sødt og romantisk! :-) Og fedt at du friede. Her vil jeg ikke fri. Jeg venter stadig, venter på at han er klar (forhåbentlig blir han det engang. ;-))

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...