mandag den 28. maj 2012

Nu starter det snart......

Ved indgangen til vores by, står disse skilte . Byen summer af aktiviteter som fortæller at nu er det snart tid. Tid til musik, fest, hygge og samvær.

Rundt om på festival pladsen er der masser af aktivitet her sen mandag aften. Folk sætter bode og telte op. Og alting bliver afskærmet, så ingen fulde folk kan komme ind, hvor de ikke har adgang.

Beach - campen er klar til at modtage de første folk i morgen tirsdag kl 17. Så på det tidspunkt skal vi skibonitter holde os fra midtbyen, og vi skal være meget tålmodige, hvis vi gør det alligevel. For alting går i stå, og folk muldrer fra banegården/rutebilsstationen/ de parkerede biler smidt rundt imkring. De skal ned på campen og slå deres telt op. Eller ned og finde det telt de har købt, som står klar til dem dernede.

Rundt om i midtbyen er der også disse skilte. De fortæller folk udefra hvilken vej de skal gå, for nemmest at komme fra deres bil og med en stisystem ned til pladsen.

Og jeg. Jeg er også klar. Jeg fik mit armbånd på til middag i dag. Og nu venter jeg bare lige på, at det skal blive onsdag for, så skal jeg ned og høre L.O.C, som noget af det første.

Så hvis der bliver stille her på bloggen, så ved I nu hvorfor. Jeg skal lige på arbejde i morgen i en vagt fra kl. 14-22. Og så har jeg fri indtil søndag. SØNDAG ja. Jeg kom til at sige ja til en vagt søndag kl 14-22. Og så må vi jo se, hvordan den kommer til at gå. For en ting er sikkert. Jeg er helt sikkert meget træt søndag. For vi åbner vore døre for en hel masse venner, Og alle ledige rum i huset bliver fyldt med overnattende venner udenbyes fra. Vi bliver omkring 20 til morgenmad fredag morgen. Og morgenmaden indeholder også En enkelt, Bailey og senere kommer der alt muligt sprut på bordet. Og inden vi skal ned på pladsen, startes grillen op, og vi spiser Tican pølser. Og vi drikker videre. Og vi bliver ved indtil vi segner, eller til vi skal ned på pladsen og høre musik. Vi går altid derned. Det tager nok ca 30 min. Men med to dåser sprut er turen ikke så lang. Og vi går hjem igen, når vi har fået nok for denne gang.

Lørdag gør vi så lige det hele én gang til. Denne gang er det så bare ovre ved naboen, som jo også er nogle af vores gode venner. Og der er det lidt af en kamp af komme i gang. Men det lykkes for de fleste. Og vi har det smadder hyggeligt.

Og I må undskylde den lidt dårlige billedekvalitet. Jeg tog billederne på vej hjem fra arbejde her til aften kl 22.30. Så det var begyndt at blive mørkt.

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...