Her er så den omtalte opskrift på de gode pebernødder:
Portionen passer lige nøjagtig til en kagedåse fuld.
250 g smør (rigtig smør)
250 g sukker (gerne rørsukker)
1 dl fløde
1 tsk ingefær
1 tsk peber
1 tsk kardemomme
1 tsk bagepulver
1 tsk natron
1 tsk kanel
500 g mel
Smør, sukker og fløde røres til dt er hvidt.
Herefter røres resten af ingredienserne i.
Dejen æltes sammen og trilles i pølser. (jeg skar det i 8 dele og trillede det efterhånden som jeg skulle bruge det i stedet for - og det fungerede fint)
Dejpælserne stilles koldt. Kan stå til næste dag (mit stod derinde i ca 1 time)
Dejen skæres ud i passende størrelser og pebernødderne bages ved 200 grader i ca. 7 minuter.
God fornøjelse.
Taaak :)
SvarSletSå er der ingen undskyldning for ikke at have hjemmebagte pebernødder med på søndag :)
Nej, det er bare at komme i gang. Og jeg må indrømme at det tog ikke lang tid. Omkring 30-40 min at trille. Og mange af dem der har smagt siger, at de smager som pebernødder skal smage.
SvarSletSå jeg håber de kan gøre lykke.