Jeg har lavet dem lidt på slump, men nogenlunde som ridset op nedenfor og resultatet blev helt eminemt. Tomaterne er fantastiske til tapas, salat, sandwich, pizza og meget mere.
Sådan så de ud inden de kom i ovnen.
LANGTIDSBAGTE SEMIDRIED TOMATER
Ca. 500 gr cherrytomater
Ca. 500 gr cherrytomater
1 1/2 dl olivenolie
2 - 3 spsk balsamicoeddike
1 - 2 tsk sukker
4-5 fed hvidløg (skåret tyndt og fint)
2 - 3 spsk balsamicoeddike
1 - 2 tsk sukker
4-5 fed hvidløg (skåret tyndt og fint)
3 tsk basilikum
Vask tomaterne og halvér dem (gerne på "mavesiden")
Bland hvidløg, krydderi, sukker, salt, balsamico og olivenolie.
Læg tomaterne i en bradepande med skærefladen op og dryp med krydderurteolien.
Læg til sidst friske rosmaringrene over og stil i ovnen på 90 grader i ca. 6 timer. Ca. én gang i timen dryppes med lidt ekstra olie.
Kan opbevares et par uger på glas overhældt med olie.
uhm ser lækkert ud og fint at få brugt de lidt rynkede tomater på en god måde :)
SvarSletJeps - og så smager det til og med godt :-)
SvarSlet