mandag den 15. november 2010

Sikke en dag

Uden at udlevere min MellemsteDatter for meget vil jeg alligevel gerne fortælle, at vi har været på noget af en oplevelse i dag. Takket være en mand som ikke formåede, at holde sig på den rigtige side af loven, måtte hun i dag igennem en videoafhøring. Heldigvis tog hun det meget flot, og heldigvis var en en kort afhøring, hvor hun formåede, at få fortalt det, der skulle siges. Hun har været nervøs for dagen, og det har vi voksne også. Men heldigvis er det nu overstået, og vi kan fortsætte med at helbrede hendes ødelagte sind. Godt der findes professionelle folk til den slags. Nu er det bare at vente, og håbe på, at det MellesteDatter har sagt, er med til at give ham en god LANG HÅRD straf....

Og for at vende dagen til noget godt tog vi bagefter på cafe, og fik noget rigtig godt at spise.
Bøf af oksekød serveret på ristet brød med kapers, peberrod, hakkede løg, rødbeder og rå æggeblomme = pariserbøf til mig.
Ristet toastbrød med skiver af kylling, karrydressing, ananas og bacon, serveret med pom fritter = clubsandwich til Manden min.
Sprødstegt kylling med pasta i let basilikumsause til MindsteDatter.

Hygsomt - og så fik vi tankerne hen på noget godt igen.

2 kommentarer:

  1. Puha, det lyder som en af de forbrydelser, man slet ikke tør tænke på :-(

    Håber på alt det bedste for jer! <3

    SvarSlet
  2. Ja, og man plejer alid at sige at der sker ikke for mit barn, men hos naboen... men pludselig bliver man selv ramt...
    Heldigvis er hun IKKE blevet rørt med hænder, men "kun" over space (som om det ikke er nok). Vi kæmper en kamp for at det ska blive rart igen. Og vi ved at der vil gå endnu 3-4 mdr inden der kommer en dom. Og så længe det ikke er afsluttet, vil vi tænke på det.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...