onsdag den 19. oktober 2011

0,00001km/timen

Altså.... bare lige til orientering så skal I IKKE begynde at strikke på pind 2 med mindre I har meget meget god tid. Er I godt klar over hvor lang tid det tager at strikke et tørklæde med 500.... JA 500 masker på en pind 2???? Jeg har nu brugt 11 timer og har strikket 11 cm. Og den skal ihver til fælde være 50 cm - hvis ikke mere. Det kommer til at tage lang tid. Og jeg er også helt med på, at jeg ikke har garn nok. Men det problem fixer jeg, når jeg skal til Rasmilla åbent hus til november. Så får jeg lige købt det sidste. Og til den tid er jeg nok klar, og har brugt de 2 1/4 nøgle jeg har. Det bliver så bare ikke samme indfarvning. Men det går nu nok aligevel.

1 cm i timen svarer til, at jeg strikker med en hastighed der hedder 0,00001km/timen. Det er edder mame det, der hedder sneglefart af format.

Tørklædet er min MellemsteDatter, og hun ønsker sig et af de der tørklæder, som er i ring, så hun kan knække den rundt om halsen to gange. Og det kunne jeg da snild lige strikke til hende. Jeg havde jo en rest garn fra vesten, jeg strikkede for et stykke tid siden. Men jeg kan nu se at der langt fra er garn nok ØV.

Og min stakkels finger. Der er kommet en rille på den. Tror lige jeg holder pause indtil i morgen igen. Men nu har jeg også strikket siden kl 19.30 i aften  - altså 4 timer.  

3 kommentarer:

 1. Hold da op............ Det havde jeg ikke tålmodighed til. Pind 3 kører bedst for mig. Jeg har gang i et lignende projekt, men godt nok på pind 5 og i Yarn-art magic i de lækreste grønne nuancer. Røret laves som et Möbius bånd. Kender du det??? Det er lidt sjovt at lave ;-)
  Fortsat god arbejdslyst på pind 2 ;-) Glæder mig til at se det færdig ;-)

  SvarSlet
 2. Majer: jeg har lige googlet Möbius bånd, og det er næsten sådan et rør jeg strikker. Jeg har bare valgt at strikke frem og tilbage, og sy den sammen til sidst, for røret skal være ret/vrang på begge sider. og ikke glat på den ene side og vrang på den anden. Og jeg gider ikke strikke vrang.

  SvarSlet
 3. Mit bånd er færdig - en dag på sygehus kan man virkelig få noget fra hånden på pind 5! Vil bare lige pointere at 200 masker er for lidt for mig - jeg føler jeg bliver kvalt!!! Dobbelthagerne skal jo også kunne være der ;-) Desuden synes jeg at når man bare skal bruge den til halsen, som jeg ville, går möbius effekten ligesom lidt af den... Nu bliver den trevlet op og strikket som et alm glatstrikket halsrør med 250-300 masker!!!
  Håber du har meget mere succes med din! Glæder mig til at se den på din datter ;-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...