søndag den 11. december 2011

Halsedisse færdig ENDELIG.


I går aftes blev jeg endelig færdig med halsedissen. Nu har den også kun været undervejs siden den 19.oktober.

Man kan faktisk godt se, hvor jeg gik tør for den sorte og gik i gang med dén nye parti. Men når den er på, kan det ikke ses. Heldigvis.

Og det burde egentlig være mig, der gik rundt med den i disse dage, sådan som jeg hoster, sprutter og hvæser. Må det da snart få en ende!! Vagtlægen sagde, at det var bronkitis, og at det kunne tage en 8-10 dage med hoste. Det er skrækkeligt, hvis det holder skik. Jeg går og venter på en vigtig telefonopkald, og hvis den er positiv, har jeg ikke tid til at ligge under dynen og være syg. :-)


Nu er det jo MellemsteDatter's halsedisse, så hun står her model. Med morgenhår og nattøj. Så hun instisterede på, at billedet blev uden hoved. Så her er en halv MellemsteDatter med halsedisse. To måneders arbejde som hun blev meget glad for.

3 kommentarer:

  1. Den ser god ud. Jeg har lige strikket en på pind nr. 9 til en julegave. Du får opskriften her, så kan du sikkert nå at strikke en til din egen hals. Slå 150 m op på rundpind nr. 9 strik 3 ret riller ( en omg vrang en omg ret en omg vrang) strik 23 cm glat og strik igen 3 riller luk af. Jeg brugte Naturuld, men andet tykt garn kan bruges

    SvarSlet
  2. Tak fru Øvig. Pind nr 9. Det lyder som en god plan. Og jeg er fristet til at købe garn til en halsedisse til mig selv. Hvor mange nøgler brugte du?

    SvarSlet
  3. Hej jeg brugte 3 nøgler naturgarn fra hjertegarn

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...