torsdag den 23. juni 2011

Endelig slut... troede vi

Så har vi gennemført en hård etape. Som jeg har nævnt ganske kort tidligere, så har familien været ramt af noget rigtig træls. Og nu er det slut. Endelig efter 2 års gråd, bekymring, samtaler, støtte og afventning. Afventning på om de nogensinde fandt banditten, der prøvede at komme en pige for nær. Afventning på om de fandt noget brugbart på hans pc, de kunne sigte ham på. Afventning på besked om hvornår vi skulle gøre noget. Afventning på en retssag.

Og tror I så ikke, at banditten ankede dommen... Han blev tilkendt 8 mdrs fængsel, og han skulle betale et erstatningsbeløb til min datter... MEN...han ankede sagen. Han tilstod vores sigtelse, men ankede andre sigtelser. Og det betyder så, at vi skal vente op til  6 mdr på at få en afslutning...

Jeg var inde og vidne imod ham, og jeg SÅ ham, og kunne næsten røre ham... Jeg havde det ikke specialt godt med det. Men jeg fik sagt det der skulle siges, og jeg var stolt af mig selv... Men nu skal vi så vente IGEN. Det er jeg bare SÅ TRÆT af... MEGA MONSTER træt af.....

7 kommentarer:

 1. Kære Henny..
  Hvor gør det ondt langt ind i mit hjerte og læse ... Det må ha været 2 forfædelige år, og jeg føler sådan med jer.
  Jeg er dog glad for at høre at det så næsten er "slut" nu. Dog synes jeg slet ikke han burde ha ret til at anke, han burde bare ha sin straf og meget gerne en MEGET lang en.
  Hvor må det ha været så underligt at være så tæt på ham, havde du slet ikke lyst til bare og sige nogle ikke så pæne ting til ham, det tror jeg at jeg ville ha.(selvom jeg godt ved det ikke vil løse noget)
  Håber snart i kan få fred og ro og komme videre så godt i kan.
  Dejlig blog du har, jeg har sat mig på som fast læser.
  Mange varme tanker fra Tina

  SvarSlet
 2. føler SÅ meget med jer.. det er ulidelig hårdt at komme igennem -det ved jeg. hold ud..og giv svinet hva han har fortjent!!

  SvarSlet
 3. Øv, det er jeg ked af at høre. Håber, at der snart kan komme en ende på det og at han intet får ud af at anke. Tværtimod.

  De bedste tanker til jer

  SvarSlet
 4. Jeg ville gerne ku' sende dig et par trøstende ord, men det er som om ord ikke rigtigt rækker her... Jeg føler SÅ meget med jer, og ved at det er, har været og vil blive - en hård tid...
  Jeg håber sådan et bæst får den straf han fortjener...

  De bedste tanker til dig og dine...
  Britta

  SvarSlet
 5. Hej Tina
  Tak for de trøstende ord. De varmer. Rigtig meget.
  Jeg havde rigtig meget lyst til at gøre ham ondt. Skælde ud, og sende ham onde øjne. Men jeg tror simpelthen, han er så snotdum, at han ikke fatter, hvor mange han rammer, når han forsøger sig med de ting, han har gjort med min datter. Det er jo ikke kun hende han berører. Men jeg kunne simpelthen ikke få hans navn over hans læber. Når jeg skulle omtale ham, kaldte jeg ham for "Jens" (det navn han brugte i de sms'er han havde med min datter), eller "ham der".
  Velkommen til som fast læser.

  Lene: Ja han skal bare have en straf. Og bare det at han har anerkendt forsigelsen imod min datter, gør at vi er tæt på at være tilfredse.

  Heidi: Også et håb jeg har... Giv ham længre fængselsdom.

  Tak Britta. Ja, vi kan kun vente og se tiden an. Og være opmærksom på kommunikationen på pc og telefon. For så længe han ikke er buret inde, kan han jo forsøge sig igen.

  SvarSlet
 6. 8 måneder, mand! Det er jo det rene ingenting! Åh, jeg bliver SÅ gal...og trist.

  Jeg håber virkelig ikke, at han får nedsat sin straf!

  Knus

  SvarSlet
 7. Tak June. Nej det håber jeg heller ikke.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...